Športna ponudba

za vse športne navijače po duši

V Kompasu sodelujemo z mnogimi Slovenskimi panožnimi zvezami in smo med drugim ponosno pokrovitelj Košarkarske zveze Slovenije, Nogometne zveze Slovenije, Olimpijskega komiteja Slovenije in partnerji Planice. Redno spremljamo naše športnike na tekmovanjih po svetu in za vas navijače pripravljamo najugodnejše programe s katerimi v živo podpirate naše športnike in doživite največja športna tekmovanja.

Sodelujemo z organizacijami

 • Nogometna zveza Slovenije
 • Smučarska zveza Slovenije

Aktualna športna ponudba

Spoštovani,

ta trenutek nimamo aktivne ponudbe katero organiziramo kot Kompas. Sodelujemo z več kot 100 ponudniki potovanj, hotelov in izletov po svetu. Prosimo, da vaše povpraševanje posredujete preko našega MyWay obrazca ali na pišite na info@kompas.si, kjer vam bodo naši potovalni strokovnjaki v najkrajšem času pripravili ponudbo.

kosarka-02

Košarka – kvalifikacije za OI Tokio 2020 

Zaradi širjenja novega koronavirusa (covid – 19) so za eno leto prestavili olimpijske igre, ki jih bo Tokio po novem gostil med 23. julijem in 8. avgustom 2021.

Zdaj je mednarodna košarkarska zveza Fiba prestavila tudi kvalifikacijski turnir, ki bi morali biti v Kaunasu letos med 23. in 28. junijem. Za zadnje štiri olimpijske vstopnice se bo reprezentanca Slovenije pomerile prihodnje leto v obdobju med 22. junijem in 4. julijem 2021.  Ko bodo znani točni datumi tekem bomo na spletnem mestu objavili nove programe za navijače za potovanje v Litvo.

Planica 2020/2021

Spoštovani,

ta trenutek nimamo aktivne ponudbe katero organiziramo kot Kompas. Sodelujemo z več kot 100 ponudniki potovanj, hotelov in izletov po svetu. Prosimo, da vaše povpraševanje posredujete preko našega MyWay obrazca ali na pišite na info@kompas.si, kjer vam bodo naši potovalni strokovnjaki v najkrajšem času pripravili ponudbo.

FIS SVETOVNO PRVENSTVO V SMUČARSKIH POLETIH PLANICA 2020 PRESTAVLJENO NA DECEMBER

Zaradi ukrepov Republike Slovenije za zajezitev širjenja in za obvladovanje posledic koronavirusa (Covid-19) je FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih, Planica 2020, prestavljeno na sredino december 2020.

O točnem datumu novega prvenstva bo organizator obvestil v naslednjih tednih.

Vse imetnike že kupljenih vstopnic obveščamo, da bodo vstopnice veljale za nadomestno decembrsko tekmovanje FIS svetovnega prvenstva v smučarskih poletih v Planici in jih ni potrebno menjati.

Natančne informacije glede vračila kupnine bodo podane po končanju epidemije oziroma po zaključku omejevalnih ukrepov, uvedenih zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa. Rok za uveljavljanje vračila kupnine bo do vključno 31. 8. 2020. Podrobna navodila bodo v nekaj dneh objavljena na tej spletni strani https://www.planica.si/sl/.

FIS SKI FLYING WORLD CHAMPIONSHIPS PLANICA 2020
POSTOPONED TO DECEMBER

Due to the measures taken by The Republic of Slovenia to curb the spread and to control the effects of coronavirus (Covid-19), the FIS Ski Flying World Championships, Planica 2020, has been postponed to December 2020.

The organizer will inform about the new date in the upcoming weeks.

All tickets, purchased for the Planica 2020 event in March, will also be valid for the FIS Ski Flying World Championships held in Planica in December, so there is no need to change them for the new event.

Detailed information regarding the refund will be given after the end of the epidemic or after the completion of the restrictive measures introduced to prevent the spread of coronavirus. The deadline for claiming a refund is up to and including August 31, 2020. More information about the ticket refund will be published on this website. https://www.planica.si/en/news-archive/news/2020-03-13-planica-2020-postponed-what-to-do-with-tickets

Pošljite povpraševanje
Zakaj izbrati kompas?
 • najboljša svetovalna storitev
 • varnost in zanesljivost
 • največja ponudba raznolikih potovanj po vsem svetu, tako za individualna kot vodena potovanja in skupine
 • ureditev ogleda  svetovnih športnih, glasbenih, kulturnih,… dogodkov
 • organizacija različnih oblik prevozov;  letalskih kart, rent-a-car, železniških ali avtobusnih prevozov
 • ureditev bivanja v namestitvi po vaši želji; luksuzna hiška na morju, nastanitve prek Airbnb ali nastanitev v izbranih top hotelih
 • 24-urni servis
 • razširjena Kompasova mreža po vsem svetu
 • najširši izbor slovenskih in tujih organizatorjev
 • največja ponudba na enem mestu
 • največja ponudba v zadnjem hipu
 • dostopni plačilni pogoji
 • članstvo v KompasPlus programu zvestobe

Z oddajo povpraševanja soglašate, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti ter se z njimi strinjate.

GDPR soglasje*
[Soglašam, da Kompas d.d. Moje osebne podatke iz tega obrazca uporablja za pripravo želene ponudbe, izvajanje neposrednega trženja (obveščanja o novostih in posebnih ponudbah podjetij skupine Kompas d.d.) z uporabo e-pošte. Od obvestil se lahko kadarkoli odjavite.]

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlani se
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Včlani se