od €

, ,

Gradec s čokolado - advent

od EUR Najnižja cena za izbrani termin
Začutili bomo adventno vzdušje, obiskali čokoladnico Zotter in si ogledali Hišo umetnosti, ki je videti kot modro svetlikajoči se mehurček. Čas potovanja: 1 dan
Najmanjše število potnikov: 45 SLOVENIJA - GRADEC - SLOVENIJA
Odhod avtobusa ob 7:30 uri iz Ljubljane. Po avtocesti se bomo odpeljali do Avstrije in najprej obiskali čokoladnico Zotter, kjer boste lahko poskusili več vrst različnih čokolad in si ogledali tudi del proizvodnje čokolade ter obiskali živalski vrt. Po obisku čokoladnice si bomo ogledali staro mesto Gradec, ki je uvrščeno tudi med Unescovo kulturno dediščino in se razprostira na obeh straneh Mure. Videli bomo urni stolp, katedralo, mavzolej, v katerem počiva Ferdinand II., deželno hišo in se sprehodili po glavni ulici ter se po želji povzpeli na grad. Ogledali si bomo še dve modernejši arhitekturni zanimivosti: Hišo umetnosti, ki je videti kot modro svetlikajoči se mehurček in Murinsel, od koder bomo lahko videli mesto tudi iz druge perspektive. Nekaj prostega časa za samostojno sprehajanje in obisk adventnih sejmov. Zvečer se bomo odpravili proti domu, kamor bomo prispeli v nočnih urah.

V ceno je vključeno

  • prevoz s turističnim avtobusom po programu
  • vse cestnine in parkirnine
  • obisk čokoladnice Zotter in ogled njihovega živalskega vrta (audioguide vodenje v slovenskem jeziku)
  • vodenje
  • organizacija potovanja
  • DDV

Seznam ponudb

št. ponudb: 0
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlani se
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Včlani se