Hrvaška od 22€

Hrvaška, Kvarner, Omišalj / otok Krk

Mobilne hišice Kamp Omišalj

od EUR Najnižja cena za izbrani termin

Spoznajte čarovnijo otoka, vdihnite zdravje med hojo po romantičnih pešpoteh ob morju, uživajte v imenitnih kulinaričnih okusih kuhinje in subtilnem domačem vinu. Pozabite na vse skrbi in preživite najbolj prijetne trenutke svojega oddiha v kampu Omišalj!

Destinacija

Omišalj je mestece in pristanišče na severozahodnem delu otoka Krk, ki je s svojo veliko omišaljsko obalo zavarovano pred vsemi vetrovi, razen tistimi, ki jih prinaša severozahodnik. To naselje akropolskega tipa, ki je eno najstarejših na otoku, je poznano po pestrem izboru zabave in bogati kulturni dediščini. Hladili se boste lahko pod borovci in cipresami, čas pa si boste lahko krajšali s številnimi športnimi aktivnostmi.

Trajektne linije

Nastanitev

Lega: v bližini mesteca Omišalj, zaliv Pušća

Plaža: prodnata plaža. Plaža nagrajena z Modro zastavo (najvišji eko¬loški standardi za čistočo morja in plaže).

Mobilne hišice:

 • MH 4-6 DELUXE: velikost 34 m2, 2 spalnici (ena z zakonsko posteljo), opremljena kuhinja s hladilnikom z zamrzovalnim delom, pomivalni stroj, klimatska naprava, Sat-TV, dnevni prostor z raztegljivim kavčem, 2 kopalnici s tuš kabino, WiFi, sef, pokrita terasa z mizo, stoli in ležalnikom. Nahajajo se v prvi zoni od morja oziroma ob zunanjem bazenu. Mobilna hišica je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.

 • MH 4-6 PREMIUM: velikost 34 m2, 2 spalnici (ena z zakonsko posteljo), opremljena kuhinja s hladilnikom z zamrzovalnim delom, pomivalni stroj, klimatska naprava, Sat-TV, dnevni prostor z raztegljivim kavčem, 2 kopalnici s tuš kabino, WiFi, sef, pokrita terasa z mizo, stoli in ležalnikom. Nahajajo se v drugi zoni od morja. Mobilna hišica je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.

 • MH 4-6 GOLD: velikost 34 m2, 2 spalnici (ena z zakonsko posteljo), opremljena kuhinja s hladilnikom z zamrzovalnim delom, pomivalni stroj, klimatska naprava, Sat-TV, dnevni prostor z raztegljivim kavčem, 2 kopalnici s tuš kabino, WiFi, sef, pokrita terasa z mizo, stoli in ležalnikom. Nahajajo se v tretji zoni od morja. Mobilna hišica je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.

Ponudba kampa: restavracija z mediteransko kuhinjo, bara na plaži, trgovina, kiosk s časopisi, masažni salon na plaži, polnilnica za e-vozila

Internet: brezplačen Wi-Fi

Šport in animacija: Večnamensko igrišče, golf teren na 600 m2 – Golf Range Concept  z različnimi vadbami (teren s 6 lukenj, peščena ovira za igranje iz peska, kratke igre, mini golf s 18 različnimi poligoni), odbojka na mivki. Dnevna animacija za otroka in odrasle, glasbeni večeri.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni v MH GOLD in PREMIUM (doplačilo). Del plaže je namenjen za hišne ljubljenčke, kjer se nahajajo tuši za hišne ljubljenčke.

Prihod/odhod: na dan prihoda se v mobilno hiško lahko nastanite po 14. uri, na dan odhoda jo zapustite do 10. ure

Opomba

 • minimalno število nočitev do 30. 5. in od 12. 9. je 3, ostali termini 7 noči
Vključeno v ceno:

 • najem hišice za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let
 • poraba vode, elektrike, plina, klime
 • posteljnina in brisače
 • SAT-TV
 • parkirno mesto za 1 vozilo
 • končno čiščenje
 • 2 ležalnika

Neobvezna doplačila na kraju samem:

 • dodatno ležišče za 5. osebo nad 12 let - 8 EUR/dan (po predhodni najavi)
 • hišni ljubljenčki (v MH Gold in MH Premium) - 10 EUR/dan (v terminu do 13. 6. in od 12. 9) - 15 EUR/dan (v ostalih termini)

Obvezna doplačila na kraju samem:

 • turistična pristojbina
 • prijava 1 EUR/osebo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlani se
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Včlani se